Vores produktsortiment
Speedfeeder

Speedfeeder

Vis serie
Mewaco

Mewaco

Vis serie
Pigletfeeder / K-serie droogvoerbak

Foderautomat til smågrise / K-serie tørfoderautomat

Vis serie
M & MU Series

M & MU-serien

Vis serie
KZB VERBA familie voerbak voor vrijloop kraamhokken

KZB VERBA familiefodringstrug til fritgående stalde

Vis serie
SL-serie KR biggen droogvoerbak

SL-serie KR tørfoderautomat til smågrise

Vis serie
SL-serie RVS biggen droogvoerbak

SL-serie tørfoderautomat til smågrise i rustfrit stål

Vis serie
SM-serie KR vleesvarkens droogvoerbak

SM-serie KR tørfodringsanlæg til svinekød

Vis serie
SM-serie RVS vleesvarkens droogvoerbak

SM serie rustfrit stål grise tørfoderautomat

Vis serie
Drowaco biggen

Drowaco smågrise

Vis serie
Drowaco vleesvarkens

Drowaco slagtesvin

Vis serie
Bigro voerbak

Bigro-fodringstrug

Vis serie
FA Plateau voerbak

FA Plateau-feeder

Vis serie
MA Plateau voerbak

MA Plateau Fodertrug

Vis serie
ZD-zeugen droogvoerbak

ZD tørfoderautomat til udsæd

Vis serie
Variomix Zeugen

Variomix-søer

Vis serie
Variomix

Variomix

Vis serie
Multifeeder

Multifeeder

Vis serie
ZB-serie

ZB-serien

Vis serie
Zeugendosators / Stropelletdosator

Doseringsapparater til såsæd / Stropellet doseringsapparat

Vis serie
WELL-NEST Biggencabine en Biggenkap

WELL-NEST Smågrisehytte og smågrisehætte

Vis serie
Troggen

Trug

Vis serie
Drinkers

Drikkere

Vis serie
Verba Verwarmingsplaten

Verba varmeplader

Vis serie
Laarzen- en schoenreinigers

Rengøringsmidler til støvler og sko

Vis serie
Diverse projecten

Forskellige projekter

Vis serie

VERBA: Foderautomater | automatiske foderautomater til svin, smågrise og søer

VERBA fokuserer hovedsageligt på produktion af smågrisehætter, smågrisehytter, gulvvarmeelementer og fodertrug til smågrise, grise og søer.

Hvert år koster en svines fodertrug en formue, hvilket gør foderet til langt den største udgiftspost for en svineproducent. Ved at kontrollere disse omkostninger på daglig basis med den bedste foderautomat til svin af høj kvalitet kan foderautomaten betale sig selv tilbage på kort tid. Ingen foderspild, korrekt foderkonvertering og ingen foder i gødningsgraven sikrer de laveste faste daglige omkostninger. Efter 50 års erfaring tør vi hos VERBA godt sige, at den rigtige foderautomat i stalden er den bedste og vigtigste investering. Du bør ikke spare på dette.
Vi har et passende trug med tilhørende drikkedunke til alle grise, alle livsstadier og alle fodertyper. På grund af disse mange kombinationsmuligheder producerer vi det største udvalg af foderautomater i verden. Vi har den rigtige løsning til enhver situation og kan derfor altid give objektiv rådgivning.
Foderautomaterne er færdiggjort med ekstra omhu, så dyrene aldrig kan komme til skade eller skade sig selv på skarpe dele, og så der ikke er nogen øremærker. Dette er meget vigtigt for at forebygge infektioner og for at reducere brugen af medicin eller antibiotika, hvilket også sparer omkostninger.
Næsten alle foderautomater har geniale antispildkanter eller stænger på forsiden eller siden for at forhindre spild af foder. På denne måde falder der ikke foder ned i gødningsgraven, og du får den bedste foderomsætning.
Alle vores trug er nemme og meget præcise at justere. Det er umuligt for grisene at justere fodertrugene selv, så når de først er justeret, er det sjældent nødvendigt at justere et fodertrug igen. Justeringerne er meget nemme og hurtige at foretage, hvilket sparer på arbejdsomkostningerne.
Vores trug har et hvidt eller rustfrit stålinteriør. Dette giver mulighed for at få meget lys ind, hvilket har mange fordele i forhold til mørke eller sorte trug. Svinene kan bedre se maden, hvilket er indbydende. Desuden kan en gris ikke lide at sætte sit hoved i et mørkt område. Desuden er et lys trug en enorm fordel for hygiejnen i svinestalden. Når du f.eks. rengør skuret, giver det mange fordele, fordi det er nemmere og hurtigere at se, om noget er rent. Det sparer tid og arbejdsomkostninger.
Alle fodertrugene, der produceres i dag, er forskellige fra de fodertrugene, der blev produceret for en årrække siden. Dette er ikke altid synligt, men ligger som regel i detaljer som f.eks. bedre spildkanter, bedre justeringer eller tykkelse af det anvendte materiale. Disse detaljer gør forskellen mellem en middelmådig og den allerbedste trug.

Copyright 2022 L. Verbakel BV