Foderstation eller foderautomat svin/grise/grisepiller/søer  

Velkommen til VERBA foderautomater

I mere end 50 år har VERBA været producent af det perfekte fodertrug til virksomheder og dyr.

VERBA fremstiller smågriseovertræk, gulvvarme, drikkeskåle og fodertrug til smågrise, grise og søer.

VERBA foderskål af højeste kvalitet, 100% produceret i Holland!

Velkommen til VERBA foderautomater

I mere end 50 år har VERBA været producent af det perfekte fodertrug til virksomheder og dyr.

VERBA fremstiller smågriseovertræk, gulvvarme, drikkeskåle og fodertrug til smågrise, grise og søer.

VERBA foderskål af højeste kvalitet, 100% produceret i Holland!

Velkommen til Nijnsel, som ligger i hjertet af "De Meierij van 's-Hertogenbosch", den traditionelle træsko region i det sydlige Holland. Hvor teknologi og håndværk mødes. Den perfekte beliggenhed for VERBA, producenten af den perfekte svinefoderautomat. Vi er stolte producenter af innovative svinefoderautomater til det nationale og internationale marked. Fodringssystemer til alle faser af grisens liv. VERBA blev grundlagt i 1971 af Bert Verbakel. Som svineavler så han bedre end nogen anden, hvad der var vigtigt i stalde: hygiejne og effektivitet, men også sikkerhed og bæredygtighed. Derfor var han den første producent, der stoppede med at bruge asbestcement i slutningen af 70'erne og skiftede til genbrugsplast. Det stoppede ikke der. VERBA var også opfinderen af væskefodertrug i begyndelsen af 1980'erne, som reducerede gødningsproduktionen med 50 %, hvilket var en stor forbedring for miljøet. VERBA, som stadig er en familievirksomhed, har fortsat denne innovative tilgang. Den nye generation af VERBA tilbyder svinefodertrug i 200 varianter, det bredeste udvalg i verden. De er af højeste kvalitet og optimeret med henblik på brugervenlighed og dyrevelfærd. Vores unikke design sikrer optimal foderomsætning. Vi fremstiller også smågrisehætter og gulvvarmesystemer til farekasser. Og vi er specialister i tilpasning. Bæredygtighed er i højsædet i alt, hvad vi gør. Vi bruger næsten 100 % genbrugsmaterialer. Vores papiraffald, plastik og rustfrit stål genbruges også, og vores maskiner drives af solenergi. Og vi køber vores leverandører tæt på hjemmet for at reducere CO2-emissionerne fra transport. Vores tætte forhandlernetværk leverer vores produkter over hele verden. Måske også snart i jeres stalde.

VERBA. Den perfekte foderautomat.

Tre grunde til at vælge VERBA

Over 50 års erfaring

VERBA blev grundlagt i 1971 og har derfor stor erfaring inden for udvikling og produktion af fodermaskiner til svin. Nye produkter udvikles internt og produceres på deres egen fabrik i Holland.

Leder inden for udvikling

VERBA er på forkant med udviklingen, når det drejer sig om moderne fodringsteknikker og mikroklimaer. Mange af de produkter, der nu er på markedet, stammer fra vores egen hollandske fabrik. Vi er naturligvis altid åbne for nye idéer og skræddersyede forespørgsler.

Fremragende garanti og service

VERBA har en uovertruffen garanti og service på alle leverede produkter. VERBA har sin egen serviceafdeling, som kan benyttes direkte. Også efter garantiperioden er vi klar til at hjælpe vores kunder.

Copyright 2021 L. Verbakel BV