Arbejde hos VERBA

Ja, vi har en ledig stilling:

All-round produktionsmedarbejder hos VERBA

Leder du efter et job inden for produktion? Vi, Verba, en typisk familievirksomhed i Sint-Oedenrode, har jobbet til dig!

Verba fremstiller fodertrug til svineindustrien.

Hvad vil du gøre?

- Montering af vores mangers i rustfrit stål og plast;

- Tilpasning af produkterne ved hjælp af vores maskiner;

- Betjening af maskinerne;

- Du overvåger orden og renlighed i produktionen.

Hvem er du?

Du er en imødekommende person, der kan lide at arbejde med dine hænder. Arbejdet er ikke fysisk krævende, men det kræver præcision og koncentration!

Hvad kan vi tilbyde dig?

- Et fuldtidsjob (40 timer)

- 25 feriedage og 12 ATV-dage

- Arbejdstiden er i dagvagter fra 07.30 til 16.30

- Lønudbetaling sker pr. 4 uger

- Vi holder lukket til jul og i byggeferien, så du kan holde ferie.

- Feriegodtgørelse 8%

- Vi sørger for pensionsopsparing for dig!

Har du lyst til en kop kaffe?

Lad os vide det via maud@verba.nl. eller ring til 0413 474 036 og spørg efter Jeroen, vores direktør, så vi kan aftale en tid.

I 50 år har vi i Nijnsel, Brabant, produceret passende foderudstyr til alle faser af grisens liv. I 1971 udviklede Bert Verbakel en svinefoderautomat af høj kvalitet med et progressivt synspunkt, som sikrer en sund vækst af svinene og aflaster landmanden. Og det gør vi stadig i dag i vores familievirksomhed. Fremstillet af genbrugsmaterialer, hvor det er muligt, af hensyn til menneskers og dyrs velfærd.

Er du på udkig efter en interessant teknisk praktikplads, og vil du se og opleve, hvordan et produkt leveres til vores kunder fra råmateriale til færdigt produkt, så tjek vores ledige praktikpladser på: https://www.stagemarkt.nl/Zoeken/Home/Details?t=l.+verbakel&s=&z=&l=Nederlandene&b=False&c=&lw=&n=&pg=1&srt=relevance&e=False&ToonOpKaart=False&ViewType=List&LearningCompanyId=1483796&p=

Copyright 2021 L. Verbakel BV