Ny Verba Speedfeeder

I slutningen af januar 2016 vil L. Verbakel B.V. lancere den nye VERBA Speedfeeder på markedet. For at imødekomme markedets stadigt skiftende krav og ønsker har Speedfeeder fået en større revision.

Den populære Speedfeeder er en automatisk fodringsautomat til større grupper af slagtesvin eller smågrise, hvor foderet udleveres via en unik og robust fodermekanisme i rustfrit stål. De 4 drikkenipler, der er forsynet med 1 standrør, sikrer det rette vand-/foderforhold. Ved at kombinere dette med en naturlig roterende bevægelse og med spildte kanter og stænger er det praktisk talt umuligt at spilde foder.

På grund af det fremragende pris-kvalitetsforhold har L. Verbakel B.V. solgt over 10.000 Speedfeedere i de sidste par år.

En af funktionerne ved den nye Speedfeeder er den helt nye store gennemsigtige foderbunker. Den har skrå sider på oversiden, og på grund af den nye strømlinede form er den mindre udsat for snavs og nem at rengøre. Desuden er Speedfeederen nu som standard udstyret med et låg, som genererer 10 MIA/Vamil point.

Speedfeederen fås som standard i bredder på 50, 60, 80 eller 120 cm.

Den bedste nyhed er måske, at Speedfeeder ikke er steget i pris i forhold til sin forgænger. L. Verbakel B.V. yder 7 års garanti på Speedfeederne og er kendt for sin fremragende interne service.

Brochure ny Speedfeeder NL Ny brochure om hurtigføder DE Brochure ny Speedfeeder ENG Brochure ny Speedfeeder FR

Copyright 2021 L. Verbakel BV