Nyhed: Aftageligt trug ved smågrisefodring

Siden 2010 har L. Verbakel B.V. produceret VERBA-svinefoderautomaten på sin egen fabrik i Sint-Oedenrode. Pigletfeeder er en populær foderautomat til farende smågrise, der er udstyret med en 10-liters foderbunker. Jeroen Gloudemans, direktør for L. Verbakel B.V., forklarer: "Smågrisfoderautomaten er en let tilgængelig foderautomat til farende smågrise og kan nemt indbygges i skillevæggen på grund af den rustfri stålramme. Derfor er der kun brug for én smågrisefodring pr. 2 farekasser, hvilket sparer halvdelen af gulvpladsen sammenlignet med den traditionelle smågriseskål, der er fastspændt i gulvet. På grund af den nemme justering og opbevaringsbeholderen på 10 liter er smågrisefodringen også meget nemmere at bruge end de traditionelle smågriseskåle, som skal fyldes op regelmæssigt".

På det seneste er VERBA jævnligt blevet bedt om at fremstille en prisbillig version, hvor truget kan fjernes på en brugervenlig måde, så det nemt kan rengøres.

"Mælkeprodukter gives meget ofte til smågrisene via smågrisefodringsbakken. Når man på et senere tidspunkt skifter til tørfoder i den samme smågrisefodringsautomat, anbefales det kraftigt at foretage en grundig rengøring af den rustfrie ståltrug. Vi ved fra praksis, at det ikke er et populært og ret arbejdskrævende arbejde. Vi fik en anmodning fra markedet om at finde på noget, der kunne gøre dette til en acceptabel pris. Vi tog udfordringen op. fortsætter Gloudemans.

"Vi har tænkt meget grundigt over det sammen med vores folk og måtte ændre vores standardgrisefoderautomat flere gange for at nå frem til denne endelige model. I sidste ende lykkedes det til vores fulde tilfredshed, og vi kan nu producere denne mulighed til en lav merpris. Vi har testet Pigletfeeder grundigt i praksis. Folk var imponerede over brugervenligheden og de minimale ekstraomkostninger. Træet kan fjernes meget nemt, og efter rengøring er det også meget nemt at sætte det tilbage og fastgøre det med en enkelt bevægelse."

Verbakel er bestemt ikke bange for tilpasning og arbejder gerne med sådanne ønsker. Gloudemans fortsætter: "Fordi vi producerer alt selv på vores egen fabrik i Sint-Oedenrode, kan vi reagere hurtigt på sådanne anmodninger. Fordi folk ved, at vi gerne arbejder sammen med dem, ved de også, hvor de kan finde os. Derfor ved vi på et tidligt tidspunkt, hvad markedet ønsker, og vi er på forkant med udviklingen. Vi nyder også at tage sådanne udfordringer op, især hvis kunden er positiv om det bagefter, som det er tilfældet med denne Pigletfeeder. Desuden lærer vi alle meget af det. Det sker jævnligt, at vi kan tilføje et nyt produkt til vores sortiment efter omfattende testning, som f.eks. denne pattegrisefodringsautomat med aftageligt trug".

På LIV i Venray præsenterer Verbakel grisefoderet med aftageligt trug for offentligheden.

Artikel på varkensbedrijf.nl ="https://www.varkensbedrijf.nl/nieuwsartikel/2017/v... "

Artikel på Pig Business.com ="http://www.pigbusiness.nl/huisvesting/nieuws/5717/.... "

Artikel på Nieuwe Oogst.nu ="https://www.nieuweoogst.nu/nieuws/2017/02/16/verba.... "

Copyright 2021 L. Verbakel BV