VERBA Smågrisehytte

Verba smågrisehytte. Sint-Oedenrode oktober 2013

Verba har udviklet en ny komfortabel - praktisk - arbejdsbesparende smågrisehytte.

Bag- og sidevægge:

Smågrisehytten har en bagvæg og sidevægge af 10 mm tyk plastik af genbrugs-PE i hvid farve.

Bagvæggen er udstyret med en indgang til smågrise - som kan lukkes med den medfølgende skyder.

Der er blevet fræset slidser til forsiden af farestalden.

Låg:

Det helt gennemsigtige - hængslede låg er lavet af 3 mm tykt P.E.K. materiale. Det er forstærket med en velforarbejdet rustfri stålperle af kvalitet 304 og er forsynet med et let håndtag. Låget forbliver automatisk i åben position, så det er ikke nødvendigt at fastgøre det.

Forvæg:

Den helt gennemsigtige frontvæg er lavet af 6 mm tykt polycarbonatmateriale. Fronten er forstærket med en veludført rustfri stålperle af kvalitet 304. Hele forvæggen er letvægtig og let at fjerne, hvilket gør det meget nemt at flytte smågrise og rengøre hytten.

Gulvversion:

Gulvversionen er standard med den velkendte VERBA gulvvarmeplade. Dette er fra toppen med gummipladen. Disse plader er udstyret med 12 mm tykke iltbestandige PE-slanger, som er fræset ind i den øverste plade med 50 mm mellemrum. (VERBA-grisehytten kan også leveres uden gulvvarme).

Ventilation:

Den faste topplade på 15 cm bredde har slidte huller til den nødvendige ventilation

Foderskål:

Hvis der vælges en smågrisefodringsautomat, monteres den foran de fræsede åbninger i soens trug.

Størrelser:

Smågrisehytten fås i alle størrelser - den kan leveres samlet eller usamlet. Hvis den leveres usamlet, medfølger der en komplet monteringsvejledning med tekst og tydelige billeder.

Smågrise:

Standardgrisestalden er velegnet til smågrise fra fødslen til 25 kg.

Oversigt:

Det gennemsigtige låg og den gennemsigtige forvæg giver dig mulighed for at kontrollere dine smågrise hurtigt og effektivt. Og der skabes en ideel arbejdssituation.

Penne til gravide:

Til farekasser kan VERBA levere en speciel so/grise-klapmaskine af typen KZB, der er fremstillet udelukkende af rustfrit stål, og som kan monteres direkte på smågrisekassen.

Vigtigt:

På grund af de ekstremt omhyggeligt udvalgte materialer og den omhyggelige udførelse er smågrisehytten blevet et meget moderne - praktisk - arbejdsbesparende - energibesparende husly til dine smågrise.

Garanti:

VERBA-grisehytten har 3 års garanti på alle anvendte materialer - konstruktionsfejl - gulvvarme.

Levering:

VERBA-grisehytter leveres gennem autoriserede staldmontører.

Copyright 2021 L. Verbakel BV